Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

TERCA-hormit ja tulisijat

TERCA-hormit ja tulisijat valmistaa Wienerberger Oy Ab, joka kuuluu itävaltalaiseen Wienerberger AG konserniin, jolla on tuotantoa 24 eri maassa. Wienerberger on tunnettu TERCA-tiilistään ja Koramic-katoistaan.

Wienerbergerin TERCA-tiilet ovat kotimaista valmistetta. Tuotantolaitoksia on maassamme kaksi: v. 1928 perustettu Lappilan ja v. 1951 aloittanut Korian tehdas. Vaaleita tiiliä lukuunottamatta raaka-aineena käytetään kotimaista savea.

 terca tulisija2  

TERCA-tulisijat

Muurattu TERCA-tulisija on aina yksilöllinen tulisijaratkaisu, jossa pintamateriaali ja muoto on mahdollista valita vapaasti talon tunnelmaan ja arkkitehtuuriin sopivaksi. Lämmityskäytössä aito tiilitulisija on erinomainen, sillä massiivisen rakenteensa ansiosta se varaa hyvin lämpöä pitäen kuitenkin pintalämpötilan asumisviihtyvyyden kannalta miellyttävän alhaisena. Massiivinen tiilitulisija luovuttaa kertapoltolla lämpöä useiden päivien ajan, mikä on merkki energiatehokkuudesta. Tiilitulisija on myös hinnaltaan edullinen ja ennen kaikkea hyvä sijoitus.

terca tulisija1

TERCA-lämpösydän

Tulenkestävästä massasta valmistettu TERCA-lämpösydän on järkevä valinta silloin, kun takan tulee olla hyvin lämpöä varaava, mutta sille varattu tila on rajallinen. TERCA-lämpösydän on helppo ja nopea kasata. Sydämen kuoren voi tehdä puhtaaksimuurattuna tai tiilen päälle esim. rapattuna. Yhdessä tiilikuoren kanssa TERCA-lämpösydän toimii tehokkaana kodin lämmönlähteenä. Takkasydän-mallistosta löytyvät vaihtoehdot pikkutakasta takkaleivinuuniyhdistelmiin asti.

 

wienerberger terca piippu

Piiput

Aidoista poltetuista tiilistä muurattu savupiippu on markkinoiden energiatehokkain hormivaihtoehto, ja lisäksi se on myös edullinen. Tiilisen tulisijan ohella massiivinen tiilipiippu toimii hyvänä lämmönvaraajana, joka käyttää muista hormivaihtoehdoista poiketen myös savukaasuista saatavaa hukkalämpöä kodin lämmittämiseen, alentaen samalla myös asunnon kokonaisenergiankulutusta. Wienerbergerin kotisivuilta löytyy mm. hormilaskuri, joka auttaa piipun suunnittelussa.

 

Lue lisää Terca-tulisijojen ja -piippujen parhaista ominaisuuksista suomirakentaa.fi:ssa:

>> Tiilestä muuratut tulisijat ja savupiiput

 

Myynti

Wienerbergerin tuotteita myyvät rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ympäri Suomen.

Siirry Wienerbergerin kotisivuille tästä: www.wienerberger.fi

wienerberger

 

 Yhteystiedot

www.wienerberger.fi

Puh. 0207 489 200

 

Wienerbergerilla sinua palvelevat:

ETELÄ-SUOMI

Muurausliikkeet, jälleenmyyjät,
kuluttajamyynti
Aluemyyntipäällikkö
Juha Elolinja
p. 0207 489 273
GSM 040 833 8380
juha.elolinja(at)wienerberger.com

 

LÄNSI- JA POHJOIS-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö
Arimo Lummi

p. 0207 489 274

GSM 0400 235 268
arimo.lummi(at)wienerberger.com

 

ITÄ-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö

Janne Salmi

GSM 040 770 7133
janne.salmi(at)wienerberger.com

  

wienerberger banneri rts 200x400

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot