Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kalustetukku

kalustetukkulogo

Kalustetukku

www.kalustetukku.fi

kalustetukku.paikkakunta@kalustetukku.com

Kalustetukussa on Suomen ylivoimaisesti laajin keittiömallis­to, joka tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia unelmakeittiön rakentamiseen. Valikoimissa on satoja upeita ovimalleja ja lu­kemattomasti keittiön toimivuutta maksimoivia lisävarusteita. Kaikki kalusteet ovat Suomessa suunniteltuja ja kotimaisista runkokomponenteista koottuja. Valikoimiin kuuluvat myös kyl­pyhuonekalusteet ja -kokonaisuudet sekä komerot ja liukuo­vikaapistot lisävarusteineen. Kalusteet toimitetaan joko osina, rungot koottuna tai asennettuna. 14 toimipistettä tarjoavat hy­vää palvelua ympäri Suomen.

 

kalustetukku1

 

rts_tutkii_logo_pieniKalustetukku on rakentajien mielikuvissa edullinen keittiötoimittaja. Keittiö valitaankin useimmiten hin­ta-laatusuhteen perusteella ja tavallista useammin toi­mitusnopeuden ja hinnan perusteella. Kalustetukun asiakkaat käyvät usein jo 1. yhteydenottokerrallaan liikkees­sä tutustumassa. Keittiön hinta on keskimäärin 7 300€.

Erityisesti Kalustetukut ovat korjaajien suosiossa. Pait­si kokonaisia kaapistoja, myyvät liikkeet mielellään myös pienempiä kokonaisuuksia kodin säilytystiloja täydentämään. Asiakkaat tekevät tavallista useammin kalus­tesuunnitelman itse ja myös asentavat kaappinsa omatoimisesti. Kalusteiden valintaperusteena korostuvat hyvä hinta-laatusuhde sopivuus tyyliin ja aikaisemmat kokemukset. Kalustetukussa asioineet ovat suosineet erityises­ti maalipintaisilla kalusteovilla varustettuja keittiökaappeja. Omatoimisuuden ja kohtuuhintaisten valintojen an­siosta Kalustetukkujen asiakkaat ovat onnistuneet toteuttamaan keittiöremonttinsa keskimääräistä edullisem­min (keskihinta 3 700 €). Kalustetukusta kalusteensa hankkineet korjaajat antavat hyvän arvosanan valmistajalle.

wienerberger

 

 Yhteystiedot

www.wienerberger.fi

Puh. 0207 489 200

 

Wienerbergerilla sinua palvelevat:

ETELÄ-SUOMI

Muurausliikkeet, jälleenmyyjät,
kuluttajamyynti
Aluemyyntipäällikkö
Juha Elolinja
p. 0207 489 273
GSM 040 833 8380
juha.elolinja(at)wienerberger.com

 

LÄNSI- JA POHJOIS-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö
Arimo Lummi

p. 0207 489 274

GSM 0400 235 268
arimo.lummi(at)wienerberger.com

 

ITÄ-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö

Janne Salmi

GSM 040 770 7133
janne.salmi(at)wienerberger.com

  

wienerberger banneri rts 200x400

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot