Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Omakotitalo poikamiesboksina (video - Järki kotiin kampanja)

Tässä jaksossa avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja  pureutuu myyttiin, jonka mukaan omakotiasuminen on rikkaiden etuoikeus. Esko vierailee Tomin poikamiesboksissa ja yrittää selvittää mikä on nuoren miehen salaisuus ylelliseen elämään. Tutustu kampanjasivuihin: www.jarkikotiin.fi 

Älyä takan lämmittämiseen - Tulikiven uusi sovellus auttaa takkapuita palamaan puhtaammin

Puun pienpolton päästöistä on käyty vilkasta keskustelua. Takan puhtaaseen palamiseen voi vaikuttaa sillä, miten ilmaa päästetään tulipesään palamisen eri vaiheissa. Harva kuitenkaan jaksaa tai osaa vahtia ilmansäädintä riittävän tarkkaan. Tulikivi on kehittänyt ratkaisuksi Senso-takkaohjaimen, joka automatisoi takan ilmanohjauksen.

Keskuspölynimurin asentaminen kannattaa myös uudisrakentaessa - lue täältä miksi

Allaway Oy:

Keskuspölynimuri on vaivaton ja kestävä ratkaisu uuden kodin arkeen pitkäksi aikaa. Laadukkaat osat kestävät oikein käytettyinä useamman perinteisen imurin käyttöiän. Tämä säästää sekä rahaa että luontoa sillä lyhyemmän elinkaaren imureiden sijaan hankinta keskuspölynimurin elinkaari on pitkä. Allaway antaa keskusyksiköiden moottoreille viiden vuoden takuun luovutuspäivästä lähtien.

Poistoilmalämpöpumppu yhdistää lämmityksen ja ilmanvaihdon

NIBE Energy Systems Oy:

Poistoilmalämpöpumppu on suosittu monen talotoimittajan vakioratkaisuna – eikä syyttä. Järjestelmällä hoidetaan pientalon lämmitys, lämpimän käyttöveden tuotto ja ilmanvaihto. NIBE poistoilmalämpöpumppu haastaa energiatehokkuudessaan jopa maalämmön, ollen samalla edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitystapa. Suoraan sähkölämmitykseen ja tavalliseen koneelliseen ilmanvaihtoon verrattuna säästöä kertyy jopa puolet energiakustannuksissa.

nibe470 pieni nettiin

Schiedel: Takkatunnelmaa olohuoneeseen ja terassille

Schiedel Savuhormistot Oy:

Schiedel Heat & Glo- takkapaketit sekä KingFire -terassitakat tuovat takkatulen lämpöä ja tunnelmaa niin sisälle kuin ulos.

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

 

 

vertia banneri