Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Yritysten artikkeleita aiheesta

Rakentajat perustelevat - 10 syytä ostaa Sievitalo

Käyttäjän arvio:  / 3

Sievitalo on muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja ja viime vuosien kovimpia nousijoita talovalmistajien joukossa. Merkkiin tutustuneet rakentajat arvostelevat sen erityisen korkealle muihin valmistalomerkkeihin nähden mm. laadun, ulkonäön ja edullisen hinnan perusteella. Tähän artikkeliin kokosimme 10 rakentajien kertomaa tärkeintä syytä ostaa Sievitalo ja pyysimme merkin edustajaa arvioimaan eri kohtien sisältöä.

sievitalot 0231

Lue lisää: Rakentajat perustelevat - 10 syytä ostaa Sievitalo

Kastellin Verso tarjoaa kaiken tarpeellisen

Käyttäjän arvio:  / 3

 yritysesittaaTämän hetken tunnetuin ja myydyin talomerkki Kastelli-talot on kehittänyt uuden Verso-nimeä kantavan talomallin, joka on fiksu alku omakotiasumiseen. Verso soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, niin ensikodin ostajalle, kuin myös perheille. Sitä voidaan myöskin käyttää esimerkiksi kakkoskotina, tai loma-asuntona. 

Global-talokuvat-Verso 90-Verso 90 city-Verso90 cityAK

Lue lisää: Kastellin Verso tarjoaa kaiken tarpeellisen

Herrala 40 vuotta - 14 000 tarinaa

Käyttäjän arvio:  / 6

Elokuussa tulee kuluneeksi 40 vuotta ensimmäisen Herrala talon pystytyksestä. Talomallit ja –teollisuus ovat kehittyneet huimin harppauksin, mutta Herrala on edustanut aina kehityksen kärkeä. 80-luvun suosituimmasta talomallista, Peukalopotista, alkanut menestystarina jatkuu uudessa talomallistossa, jonka modernit kodit ovat suora vastaus kuluttajien tarpeisiin.

herrala model LEEVI FINAL

Modernia tyyliä edustava Leevi on yksi Herralan lähes kahdestakymmenestä uudesta talomallista.

Lue lisää: Herrala 40 vuotta - 14 000 tarinaa

Omatalo 75-vuotta

Käyttäjän arvio:  / 2

Omatalo tuotemerkki täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 75-vuotta. Vuosien varrella uusia talomerkkejä on tullut ja mennyt, mutta Omatalo on säilyttänyt vakaan asemansa markkinoilla vuodesta toiseen. Menestyksen takana on tavoite tarjota parasta suomalaista asumista joka näkyy sekä tuotteissa, että toimintatavassa.

Vanha tehtaankuva

Lue lisää: Omatalo 75-vuotta

Herrala - Lisäkerrosrakentaminen

Käyttäjän arvio:  / 0

Lisäkerrosrakentaminen on kiinnostanut Suomessa muutamia vuosia, mutta isommassa mittakaavassa kerrostalojen vinttikerrosten muuttaminen asuinkäyttöön sopivaksi on vasta ottamassa tuulta alleen. Tähän markkinarakoon on Koskisen Oy:n taloteollisuus tarttunut ja Helsingin Rakuunantiellä ja Sauvontiellä olevat kohteet saavat tammikuun loppuun mennessä katolleen neljännen asuinkerroksen.


Rakuunantie lisakerros ulko web

Lue lisää: Herrala - Lisäkerrosrakentaminen

Honka: Näin pikkumökistä kasvoi kakkoskoti

Käyttäjän arvio:  / 0

Honka taivassalo 3

yritysesittaa

Honkarakenne Oyj: Mökkikausi on pian pyörähtämässä täydellä tehollaan käyntiin. Yllättävän moni suomalainen mökkeilee liian ahtaaksi käyneessä mökissä tietämättä, että mökkiä voi laajentaa. Laajentamalla mökki päivittyy tiloiltaan ja mukavuusvarustelultaan vastaamaan nykymökkeilijän tarpeita.

Lue lisää: Honka: Näin pikkumökistä kasvoi kakkoskoti

Kannustalo vastaa muuttovalmistalotarpeeseen

Käyttäjän arvio:  / 3

Muuttovalmiiden talojen suosio on selkeässä nousussa rakentajien keskuudessa. Samaan aikaan rakentamiskustannuksien voimakkaan nousun takia neliömäärät ovat laskussa. Näistä syistä johtuen suuret talovalmistajat ovat viime vuosien aikana lanseeranneet upeita muuttovalmistalomallistoja, esimerkiksi Kannustalon muuttovalmis Lato-mallisto vastaa monella tapaa rakentajien toiveisiin ja unelmiin.

kannustalo netti

Lue lisää: Kannustalo vastaa muuttovalmistalotarpeeseen

Aito Honka-koti on terveellinen asua ja turvallinen omistaa

Käyttäjän arvio:  / 0

yritysesittaaHonkarakenne Oyj: Hirsirakentamisessa on mahdollisuuksia enemmän kuin koskaan. Perinteiset massiivipuun edut ovat edelleen olemassa ja sen hyvän asumisen edut voidaan hyödyntää myös kaupunkiympäristössä. Honka-ratkaisujen avulla hirsirakenteisiin pystytään yhdistelemään erilaisia materiaaleja, kuten kiveä ja lasia, ennenäkemättömällä tavalla.

honkakoti

Lue lisää: Aito Honka-koti on terveellinen asua ja turvallinen omistaa