Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

MammuttiKoti

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 

MammuttiKoti on vuonna 1991 perustettu, Suomen toiseksi suurin hirsiomakotitalovalmistaja, jonka liikevaihto on noin 20 M€. Yritys rakentaa hirsisiä omakotitaloja, ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia vapaa-ajan asuntoja.

Mammutti ulkokuva 2

 

Tuotteet ja palvelut

MammuttiKoti tarjoaa hirsisiä omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. Hirsi on luonnollinen, kestävä, hengittävä ja ekologinen rakennusmateriaali. MammuttiKodin käyttämä lamellihirsi mahdollistaa yksilölliset rakennusratkaisut moderniin tai perinteiseen tyyliin. MammuttiHirsi on kehittänyt nk. city-jiirinurkan, joka mahdollistaa hirsitalon rakentamisen myös kaupunkiin/ taajamaan.

Tilatessaan MammuttiKodin valmistalon, asiakas saa yhdellä sopimuksella muuttovalmiin talon perustettuna ja sisustettuna. Rakennusaika sovitaan etukäteen aloituksesta valmistumiseen, jolloin asiakkaalla on kiinteä muuttopäivä tiedossa. Muuttovalmistalot perustuvat muovittomiin, ekologisiin eristyksiin, ulkoseinät ovat yksiaineista 270 mm:n lamellihirttä. Talot ovat hyvin energiatehokkaita ja niissä on laaja sisustusvalikoima. Vakiona toimitukseen kuuluu aina maalämpö.

Mammutti ulkokuva 1

 

Mallisto ja räätälöinti

Kattava mallisto tarjoaa valmiita talomalleja moneen makuun. Mallit ovat toteutettavissa muuttovalmiina tai talopakettina. Talo voidaan myös räätälöidä mallin pohjalta asiakkaan tarpeisiin tai suunnitella täysin yksilöllisesti.

Toimitusvaihtoehtoina omatoimirakentajan talopaketti, sisäpintojen viimeistelyä vaille valmis talopaketti tai kokonaan muuttovalmis talo. Omatoimirakentajan pakettiin saatavilla myös erilaajuisia asennuspaketteja. Muuttovalmiin talon toimitus 6-9 kk mallista riippuen. Talopaketin toimitusaika sopimuksen mukaan.

MammuttiMyyjä auttaa kartoittamaan tontin mahdollisuudet ja valitsemaan sopivan talomallin. Alueellisten myyjien yhteystiedot löydät MammuttiHirren kotisivuilta. 

 

Yhteystiedot

Pohjois-Suomen Hirsitalokeskus Oy
Ouluntie 972
91300 Ylikiiminki
P. 020 733 4343

MammuttiHirren kotisivuille pääset tästä: www.mammuttikoti.fi

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

MammuttiKoti on Suomen suosituimpia hirsisten omakotitalon toimittajia ja se on tehnyt koteja suomalaisille jo 20 vuotta. Mammuttitalo on usein 1,5-kerroksinen, mallistosta muuttamalla tehty talo. 

Mammutin asiakkaat perustelevat valintaansa ulkonäkö- ja laatutekijöillä sekä hyvillä myyjäpalveluilla. Poikkeuksellisen monet asiakkaat valitsevat Mammutin ympäristömyönteisyyden vuoksi. 

Rakentajat mieltävät yleisesti Mammutin talot laadukkaaksi ja ulkonäöltään kauniiksi. MammuttiHirren asiakkaat antavat talonsa pystytyksestä Mammutille koko toimialan kolmanneksi parhaan arvosanan.

Mammuttihirsi logo

 

Yhteystiedot

Pohjois-Suomen Hirsitalokeskus Oy

MammuttiHirsi

Puh. 020 733 4343

www.mammuttihirsi.fi