Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Ollikaisen Hirsirakenne

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

Yritys

Ollikaisen Hirsirakenne Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka tunnetaan erityisesti kotiseudullaan Pirkanmaalla mm. yksilöllisestä suunnittelusta sekä pitkälle viedyistä rakennuspalveluistaan avaimet käteen -periaatteella. Yritys kuuluu Suomen johtavien hirsitalovalmistajien perustamaan Hirsitaloteollisuus-yhdistykseen, joka on luotettavien kotimaisten hirsitalotehtaiden yhteinen järjestö johon kuuluu 22 merkittävää alan yritystä. Sen jäsenet sitoutuvat noudattamaan tuotannossaan laadukkaan ja ympäristöystävällisen rakentamisen määräyksiä sekä toimituksissaan yhteisesti hyväksyttyjä ehtoja.

Tuote

Ollikaisen hirsivalikoimaan kuuluvat sekä höylä- että pyöröhirsituotteet, joita molempia saa perinteisestä massiivihirrestä sekä liimatusta lamellihirrestä.

Toimitus on tyypillisesti puuosatoimitus, usein vesikatteella ja sen asennuksella täydennettynä. Pystytys tehtaan toimesta tai tehtaan suosittelemalta asennusryhmältä kuuluu usein toimitukseen. Myös avaimet käteen -vaihtoehto on mahdollinen.

Mallisto

Ollikainen suunnittelee, valmistaa ja rakentaa yksilöllisiä hirsitaloja, loma-asuntoja, saunamökkejä ja aittoja Suomeen sekä ulkomaille yli 35 vuoden kokemuksella. Lähes jokainen rakennus suunnitellaan alusta alkaen yksilöllisesti, asiakkaan toiveita vastaavaksi. Ollikaisen kotisivuilta löydät Ollikaisen toteuttamia talomalleja sekä referensseja.

 ollikainen1

Palvelut

Ollikainen tarjoaa niin suunnittelu-, kuin pystytyspalvelunkin.

Suunnittelupalveluun kuuluvat tonttikäynti, mittaukset ja valokuvaus, hahmotelman laatiminen sekä lupakuvien piirtäminen. Lupakuvat piirretään asiakkaan hyväksymän hahmotelman, sekä mahdollisesti myyjän kanssa sovittujen muutosten mukaan. Lupakuviin sisältyy pohjapiirustukset, julkisivupiirustukset, sekä leikkauspiirrustukset. Tarpeen vaatiessa Ollikainen hoitaa myös rakennuslupahakemukset asiakkaan puolesta.

Yritys tarjoaa myös laajat mahdollisuudet pystytyspalveluun. Vaihtoehtoja löytyy avaimet käteen-pavelusta pelkkään apumieheen työmaalle. Ollikainen ei käytä pystytystöissä ulkopuolisia alihankkijoita.

 

Edustajat

Ollikaisella on myyntipisteet Tampereella, pääkaupunkiseudulla, Mikkelissä, Turussa, Lappeenrannassa ja Ruovedellä.

 

Yhteystiedot

Www.ohr.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Tampereen elinkeinoalueella Ollikaisen Hirsirakenne on kolmen suosituimman mökkitoimittajan joukossa. Ollikaisen tekemä rakennus tulee usein kesäkäyttöön, ulkoseinämateriaalina joko massiivinen höylä- tai pyöröhirsi. Merkin valintaperusteina korostuvat yksilöllinen suunnittelu, toimittajan tunnettuus, ammattitaitoinen myyjä sekä mahdollisuus tutustua mökkiin.

Suurin osa asiakkaista on ennen merkin valintaa käynyt tutustumassa Ollikaisen näyttelyalueeseen. Ollikaisen asiakkaista 94 % olisi varmasti tai todennäköisesti valmis ostamaan samalta toimittajalta uudelleenkin. Arvo on toimialan paras.

ollikaisenlogo

 

Yhteystiedot

Ollikaisen Hirsirakenne Oy

010 8357 500

www.ohr.fi