Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Ollikaisen Hirsirakenne

Ollikaisen Hirsirakenne Oy on tunnettu ja luotettu kotimainen hirsitalovalmistaja. Suunnittelemme, tuotamme ja rakennamme ensiluokkaisia hirsitaloja sekä Suomeen että vientimarkkinoille, yli 40 vuoden kokemuksella. Ollikainen tunnetaan yksilöllisestä suunnittelustaan. Kaikki hirsitalomme suunnitellaan tai muokataan yksilöllisten toiveidesi mukaisesti. Suunnittelutyössämme yhdistyvät suomalaisen hirsirakentamisen hienoimmat perinteet ja moderni käsitys tilasta ja mukavuudesta.

ollikainen 1

 

Tuotteet ja palvelut

Haluamme varmistaa, että hirsitalostasi tulee juuri sinun näköisesi. Asiantunteva suunnittelupalvelumme on tukenasi koko rakennusprojektin ajan, aina ensisuunnitelmista valmiin talon viimeistelyyn. Ainutlaatuisen yksilöllisen hirsitalosi suunnittelu alkaa rakennussuunnitelman laatimisesta, sekä budjettisi ja käyttötarpeidesi huolellisesta kartoittamisesta, joka tehdään yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. Suunnittelun pohjaksi voit toimittaa oman pohjapiirustuksesi tai valita muokattavaksi jonkun valmistaa malleistamme. Tarvittaessa voimme myös suunnitella sinulle alusta pitäen oman, uniikin hirsitalon.

Ollikaisen pystytyspalvelu takaa projektisi onnistumisen. Meiltä saat käyttöösi tarpeidesi mukaan räätälöidyn pystytyspalvelun, tarkoittipa se sitten täyttä avaimet käteen -palvelua tai apumiestä työmaallesi. Suosituin pystytyspalveluistamme on sateelta suojaan -paketti, jossa rakennus pystytetään aluskatteelle. Tämän jälkeen voit itse toteuttaa sisustusratkaisut makusi mukaan.

ollikainen 2

Hirsivalinta viimeistelee kotisi ulkonäön. Valikoimaamme kuuluu sekä pyörö- että höylähirsiä, joita molempia on saatavana sekä massiivi- että lamelliversioina, 94 millisestä aina 270mm superhirteen saakka.

 

Mallisto ja räätälöinti

Hirsitalomallistomme tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisiin maisema- ja asumistarpeisiin upeasti mukautuvia vaihtoehtoja. Halusitpa sitten modernin tai perinteisemmän hirsitalon, löydät suosikkisi mallistostamme. Uudistettu Modern-mallistomme edustaa selkeälinjaista skandinaavista muotoilua. Country-mallistomme puolestaan tarjoaa klassista tyylikkyyttä perinteitä arvostaville.

Ollikaisen ammattitaitoiset edustajat auttavat sopivan mallin löytämisessä. Ollikaisen Hirsirakenteella on myyntipisteet Tampereella, pääkaupunkiseudulla, Mikkelissä, Turussa, Lappeenrannassa ja Ruovedellä.

 ollikainen 3

 

Yhteystiedot

Ollikaisen Hirsirakenne Oy

Ollikaisen kotisivut: www.ohr.fi

 

ollikainen loma

 

ollikaisenlogo

 

Yhteystiedot

Ollikaisen Hirsirakenne Oy

010 8357 500

www.ohr.fi