Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

MammuttiKoti

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

MammuttiKoti- merkillä taloja valmistava Pohjois-Suomen Hirsitalokeskus Oy sijaitsee Ylikiimingissä. Valtaosa yrityksen 25 miljoonan euron liikevaihdosta tulee kotimaasta.

 

Mammuttihuvilat

MammuttiKodin vapaa-ajan mallisto koostuu lähinnä 2-asunnoista tai muuten isommista, ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetuista malleista. Tämä näkyy myös myytyjen loma-asuntojen kokojakaumasta: alle 50 m2 mökkejä ei myydä käytännössä lainkaan, puolet mallistosta on yli 100 m2. Myös hirsivalikoima noudattaa ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaa linjaa: Lamellihirsiprofiilit alkavat noin 200 mm:stä, muhkein hirsi on paksuudeltaan 270 mm.

MammuttiKodin myymät loma-asunnot ovat olleet useimmiten malllistosta muunneltuja  tai täysin yksilöllisiä, merkki korostaakin toiminnassaan asiakaslähtöisyyttä ja yksilöllisten toiveiden huomioimista.

Mammuttihirsi_Villa

 

Mielipiteet merkistä

Merkkiin tutustuneiden rakentajien mieleen on jäänyt kuva laadukkaita tuotteita tarjoavasta yrityksestä, myös talojen ulkonäköä arvostetaan. Hintakuvaltaan Mammutti sijoittuu toimialan kalliimmalle puolelle.

Mammuttihuvilan ostaneilla valintakriteereinä korostuvat erityisesti laatutaso ja aktiivinen myyjäpalvelu.

 

Edustajat

MammuttiMyyjän asiantuntemus on käytettävissäsi sopivan talomallin valinnassa ja tontin mandollisuuksien kartoittamisessa.

MammuttiKodilla on koko maan kattava myyjäverkosto. Ota yhteys lähimpään myyjään numerosta 020 733 4343 tai katso www.mammuttikoti.fi

 

Yhteystiedot

Pohjois-Suomen Hirsitalokeskus Oy

Puh. 020 733 4343

MammuttiHirren kotisivuille pääset tästä: www.mammuttikoti.fi

 

Mammuttihirsi logo

 

Yhteystiedot

Pohjois-Suomen Hirsitalokeskus Oy

MammuttiHirsi

Puh. 020 733 4343

www.mammuttihirsi.fi