Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kastelli-Talot Oy

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

Vuonna 1989 perustettu Kastelli-talot on tällä hetkellä sekä tunnetuin että eniten myyty talomerkki Suomessa. Kastelli-talot Oy osa Harjavalta-konsernia, jonka toinen tunnettu brändi on Puustelli-keittiöt.

 

Toimitusvalmiudet

Kastellin monipuolisesta mallistosta tarjoamat täyslämpimät huvilat rakennetaan paikanpäällä useaan eri valmiusasteeseen. Kastellilla on koko maan kattava laaja myyntiverkosto.

Asennussisältöjä on useita, aina sateelta suojaan –valmiudesta lämmitysvalmiiksi ja pelkän paketin toimittamisesta aina viittä vaille valmiiseen tai muuttovalmiiseen taloon asti. Kastelli-rakentajille on myös oma tukku, mistä voi hankkia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja yhteensopivasti omaan taloon.

kastelli1

 Mallisto ja räätälöinti

Arkkitehtien suunnittelemia huvilamallistoja on 13, joissa on tarjolla kymmeniä erilaisia huviloita pihasauna-mallistoineen. Saumattomasti rakennettu Kastelli-huvila on energiatiivis ja yhtä energiatehokas kuin Kastellin tunnetut omakotitalot.

 

Yhteystiedot

Kastelli-talot Oy
Lekatie 6
90140 Oulu
p. 010 277 6600

Kastellin kotisivuille pääset tästä: www.kastelli.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Kastelliin tutustuneille rakentajille ovat jääneet mieleen erityisesti hyvä mallivalikoima ja esitteet. Kastellin loma-asuntotoimittajakseen valinneet ovat löytäneet merkistä enemmänkin kiinnostavia ominaisuuksia, kuten kaunis ulkonäkö, luotettavuus ja tunnettuus, tilaratkaisut sekä lämpötaloudellisuus.

Yleensä valittu Kastelli on iso, talviasuttava huvila, julkisivuna lautaverhous tai hirsipaneeli. Talon suunnittelutapana löytyy sekä tyyppiratkaisuja, tyyppimuunnoksia että täysin yksilöllisesti suunniteltuja.

kastelli_logo

 

Yhteystiedot

Kastelli-talot Oy

Puh. 010 277 6600

www.kastelli.fi