Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Lammi-Kivitalot Oy

Suomen suurin kivitalotoimija on toteuttanut tuhansia Lammi-Kivitaloja. Se on erikoistunut yksilöllisten ja laadukkaiden kivitalojen toimituksiin kasvukeskuksissa. Yritys on osa Lammin Betoni-konsernia, jolla on yli 50-vuotiset perinteet ja kokemus betonituotteiden ja rakentamisen kehittämisestä. TaloTalo-palvelukonsepti on kehitetty asiakkaideen käyttöön helpottamaan projektin etenemistä ja kokonaisuuden hallintaa.


Lammi ulko

 

 

Tuote

Lammi-kivitalon tuotteisiin kuuluvat yksilöllinen Lammi-Kivitalo, LammiKellari sekä LammiLoft. Näistä LammiLoft on uusin tuote. LammiLoft on moduulipohjainen konseptoitu palvelumalli joka tarjoaa raamit yksilölliseen rakentamiseen. LammiLoft tarjoaa mahdollisuuden rakentaa erillistaloja, mutta myös kytkeä paritaloja yhteen tai luoda ketjutaloja. Vaikka LammiLoft on loppuun asti suunniteltu, tarjoaa se myös mahdollisuuksia omille ideoille ja tilojen luovalle yhdistelylle.


Lammi sisa

Mallisto ja suunnittelu

Lammi-Kivitalojen jokainen talo suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tontin asettamien rajoitusten mukaan. Kaksi valittavissa olevaa ulkoseinärakennetta (u-arvoiltaan 0,11 ja 0,17) yhdessä muun laajan toimituskokonaisuuden kanssa mahdollistaa optimoidun ja energiatehokkaan rakentamisen asiakkaan vaatimustason mukaisesti.

 

Palvelut

Palvelusisältö räätälöidään asiakkana tarpeen mukaan. Mahdollisuus on koko projektin kokonaishallintaan, jossa asiakkaasta huolehditaan koko rakentamisen ajan suunnittelusta ja urakkakilpailuista alaken. Omatoimirakentajakin saa projektinsa ajan tukea ja neuvoja. Uusi TaloTalo-konsepti antaa mahdollisuuden tarjota alan osaajien palveluja ja tuotteita, jotka täydentävät toisiaan. Ideana on tarjota kokonaisratkaisuja yksilöllisestä suunnittelusta rakentamiseen ja talotekniikkaan sekä keittiöistä aina sisustukseen asti.

 

Toimitus

Talot toteutetaan yhteistyölkumppaneiden avulla asiakkaan haluamassa valmiusasteessa pelkästä materiaalitoimituksesta aina AvaimetKäteen asti. Tyypillinen rakennusaika Lammi-Kivitaloille on 8-12 kk.

 

Edustajat

Lammi-Kivitaloilla on omat myyntiedustajansa kasvukeskusalueilla ympäri Suomea.

 

Yhteystiedot

Lammi-Kivitalot Oy

P. 0207 530 440

Lammi-Kivitalojen kotisivulle pääset tästä: www.lammi-kivitalot.fi

 

lammi kivitalot nettiin

 

lammilogo

Yhteystiedot

Lammi-Kivitalot Oy
TaloTalo
Riihitontuntie 1
01720 Vantaa
P. 0207 530 440

www.lammi-kivitalot.fi