Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Lammi-Kivitalot

Lammi-Kivitalot on Suomen suurin kivitalotoimija. Se on erikoistunut yksilöllisten ja laadukkaiden kivitalojen toimittamiseen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lammi-Kivitalot on osa Lammin Betoni Oy:tä, jolla on 60-vuotiset perinteet ja kokemus betonituotteiden valmistamisesta ja rakentamisen kehittämisestä.

 

Lammi ulko

 

Tuotteet, palvelut ja suunnittelu

 

Lammi-Kivitalojen tuotteisiin kuuluvat yksilöllinen Lammi-Kivitalo sekä LammiKellari. Jokainen Lammi-Kivitalo suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tontin asettamien rajoitusten mukaan. Kaksi valittavissa olevaa ulkoseinärakennetta (u-arvoiltaan 0,11 ja 0,17) yhdessä laajan toimituskokonaisuuden kanssa mahdollistaa optimoidun ja energiatehokkaan rakentamisen asiakkaan vaatimustason mukaisesti.

 

Palvelusisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Mahdollisuus on omatoimirakentamisesta aina yhteistyökumppanien avulla toteutettuun projektin kokonaishallintaan.

 

Lammi sisa

 

Toimitus

Talot toteutetaan yhteistyökumppaneiden avulla asiakkaan haluamassa valmiusasteessa pelkästä materiaalitoimituksesta aina avaimet käteen -toteutukseen asti. Tyypillinen rakennusaika Lammi-Kivitaloille on 8-12 kk.

 

Toimipisteet ja edustajat

Lammi-Kivitaloilla on omat toimipisteet Tampereella ja Vantaalla, sekä myyntiedustajat jokaisella kasvukeskusalueilla ympäri Suomea.

 

Yhteystiedot

Lammi-Kivitalot - Lammin Betoni Oy

P. 0207 530 440

www.lammi-kivitalot.fi

 

lammi kivitalot nettiin

 

lammilogo

Yhteystiedot

Lammi-Kivitalot

Lammin Betoni Oy

Paarmamäentie 8

16900 Lammi

P. 0207 530 440

www.lammi-kivitalot.fi