Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Finnlamelli

Finnlamelli on erikoistunut laadukkaisiin lamellihirsirakennuksiin ja se kuuluu Suomen johtavien hirsitalovalmistajien joukkoon. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja toimii Alajärvellä, jossa myös lamellihirsien teollinen valmistus alkoi ensimmäisenä Suomessa lähes kolme vuosikymmentä sitten. Sama ammattitaito, aktiivinen tuotekehitys ja alan huipputekniikka pitävät Finnlamellin hirsitalot edelleen kehityksen kärjessä.

FL Rauma ulkokuva fik

 

Tuotteet ja palvelut

Finnlamelli tarjoaa hirsisiä omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. Laajassa lamellihirsivalikoimassa on vaihtoehtoja lukuisiin käyttötarkoituksiin. Monipuolisen lamellihirsivalikoiman massiiviset kartanohirret soveltuvat omakotitalorakentamiseen, ohuemmat hirsivaihtoehdot puolestaan kesämökkeihin tai muihin kevyempiin rakennuksiin.

Finnlamellilla onnistuu niin yksilölliset, modernit kuin perinteisetkin rakenneratkaisut. Hirsiprofiiliksi asiakas voi valita uuden modernin tai klassisen hirsiprofiilin omien mieltymysten mukaan. Nurkkamalleissa vaihtoehtoina ovat uusi moderni tasanurkka, city-nurkka tai perinteinen pitkänurkka. Finnlamelli on myös tutkitusti tiivis: kohteista mitattuja ilmatiiveyslukuja voidaan pitää poikkeuksellisen hyvinä.

FL Talvio

 

Finnlamellin lämmin ja kestävä hirsitalo on terveellinen ja ekologinen valinta. Puu toimii lämmöneristeenä ja kosteudensäätäjänä, minkä vuoksi hirsitalon ilma on helppoa hengittää samalla kun se estää haitallisten mikrobien leviämistä.

Vahvojen seinärakenteiden ansiosta lämmitysenergian tarve jää pieneksi. Hirsi- ja puurakentaminen rasittaa vähemmän ympäristöä kuin muut rakentamismenetelmät. Puu kiertää, metsä uusiutuu ja hirrestä jää pieni hiilijalanjälki. Finnlamelli Oy noudattaa puun alkuperäketjun PEFC -hallintajärjestelmää, hankkii ja toimittaa laillisesti ja kestävästi hankittua puuta sekä tuntee toimittamiensa puutuotteiden alkuperän. Myös tehtaan puujäte jalostuu lämpöenergiaksi.

FL sisäkuva

Finnlamelli on kehittänyt oman joustavan tavan suunnitella ja valmistaa hirsitaloja. Toimitus tarjotaan asiakkaan haluamalla toimituslaajuudella. 

Laajin toimitusvaihtoehto on Viimeistele itse –toimituskonsepti, jossa kohde rakennetaan ”viittä vaille” muuttovalmiiksi. Sisäpintojen viimeistely, kiintokalusteet, kodinkoneet, listoitukset, väliovet asiakas voi toteuttaa omana projektina. Tämä on paras vaihtoehto silloin, kun asiakas haluaa vaivattoman rakennusprojektin viimeistele itse –vaiheeseen ja sisustaa kodin omien toiveiden mukaisesti.

Ammattitaitoiset talomyyjät auttavat asiakkaalle sopivan vaihtoehdon löytämisessä.

 

Mallisto ja suunnittelu

Mallistosta löytyy erikokoisia talomalleja sekä rinne- että tasamaatonteille, kaupunki- tai maaseutuympäristöön sekä vapaa-ajan käyttöön. Finnlamellin hirsitalosuunnittelijat auttavat yksilöllisen ja toimivan ratkaisun löytymisessä. Valmiit talomallit ovat hyvin pitkälti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan, ne voidaan vaihtaa peilikuvaksi, niistä voidaan poistaa tai niihin voidaan lisätä seiniä, ovia ja ikkunoista ja esimerkiksi autokatoksen lisääminen on mahdollista. Mallistosta löytyy myös autotallit ja piharakennukset.

FL Jaskio asiakaskohde

Finnlamellin huipputeknologialla hirsirakennus voidaan toteuttaa myös täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Toimintaperiaatteena on yksilöllinen suunnittelu ja joustava toimitus – sovitussa aikataulussa

 

Myyntipalvelu

Kotimaan hirsitalomyyntiverkosto on koko maan kattava, myyjiä löytyy noin pariltakymmeneltä paikkakunnalta. Alueesi myyjän yhteystiedot löytyvät Finnlamellin kotisivuilta.

 

Yhteystiedot

 www.finnlamelli.fi

Finnlamellin YouTube videoita pääset katsomaan tämän linkin kautta.

 

 

 

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Hirsitaloille tyypilliseen tapaan Finnlamellinkin asiakkaat löytyvät useimmiten haja-asutusalueilta. Myös kaupunki- taajamiin niitä pystytetään, mutta lyhytnurkkaisina.

Finnlamellin asiakkaiden ratkaisevina valintaperusteina ovat usein ulkonäkö ja ympäristöön sopivuus sekä hyvät myyjäpalvelut. Muihin talotoimittajiin verrattuna poikkeuksellisen usein valintaperusteena korostuu ympäristömyönteisyys.

Finnlamelli tunnetaan yleisesti luotettavana, kauniita ja laadukkaita taloja yksilöllisesti suunnittelevana yrityksenä. Kokonaiskuvaltaankin Finnlamelli kuuluu koko toimialan parhaimmistoon.

 

Lue lisää Finnlamellista suomirakentaa.fi:ssa:

Vuoden 2013 loma-asuntotoimittajien top3

finnlamellilogo

 

Yhteystiedot

Finnlamelli Oy
Teollisuustie 18
62900 Alajärvi
P. 06-557 0300

www.finnlamelli.fi

 

FL Banneri 200x400 KotiOnni