Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Vesikattoyritykset

koramic-logo-icmarket

KORAMIC-tiilikatot valmistaa Wienerberger Oy Ab, joka kuuluu itävaltalaiseen Wienerberger AG konserniin, jolla on tuotantoa 24 eri maassa. Lue lisää KORAMICista täältä.

ruukkilogo

Ruukki on metallituotteisiin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka toimii 27 maassa. Vesikattoja Ruukki on valmistanut jo 50 vuoden ajan. Lue lisää Ruukista täältä.

monier_logo_rgb

Monier on johtava katemateriaalien toimittaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yrityksellä on myyntiä kaikissa seitsemässä maassa ja tuotantoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Lue lisää Monierista täältä.

 icopal-logo

Icopal Oy kuuluu kansainväliseen Icopal-konserniin, joka on Euroopan johtava kate- ja vedeneristysmateriaalien valmistaja sekä katto-urakoinnin ja kattohuoltopalvelujen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Icopalin laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat kate- ja vedeneristysmateriaalit sekä rakennusten suojaamiseen tarkoitetut tuotteet. Icopalin Suomen tuotantolaitos ja keskusvarasto sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla. Lue lisää Icopalista täältä.

 a-tiilikate logo

AURA-betonikattotiilien valmistus alkoi vuonna 1997. Hyvin pian A-Tiilikate Oy:n toiminnan käynnistyttyä alkoi myös oma kattoasennustoimintamme, nykyinen A-Tiilikateasennus Oy. A-Tiilikatteen tunnetuimmat tuotteet ovat AURA-kattotiili ja moderni AAVA-kattotiili. Lue lisää A-Tiilikatteesta täältä.

Benders on perheyhtiö, joka on valmistanut betonisia tiilikattoja kohta 50 vuotta. Benders on markkinajohtaja Ruotsissa ja se kuuluu merkittäviin toimijoihin myös Suomessa, jossa se on toiminut vuodesta 1999. Tilikattojen ohella Benders tunnetaan pihakivistään. Lue lisää Bendersistä täältä.