Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Weber runkoratkaisut

Weberillä on Suomessa 8 tehdasta 7 eri paikkakunnalla, Suomessa markkinoitavat tuotteet ovat pääasiassa kotimaassa valmistettuja. Yritys valmistaa ja markkinoi rakennustuotteita ja ratkaisuja Leca-, Kahi- ja Vetonit-tuotemerkeillä, jotka ovat olleet pitkään tuttuja sekä ammattilaisille että pienrakentajille.

 

Weberilla kaksi kivitalon runkovaihtoehtoa

maxit_kivitalo_AurinkotanssiKivitaloissa arvostetaan yleisimmin näyttävyyttä, kestävyyttä, laatua ja lämpimyyttä. Weber Kivitalot tarjoaa kaksi kivipohjaista runkovaihtoehtoa, jotka kumpikin täyttävät hyvälle kivitalolle asetettavat vaatimukset. WePro on ammattilaisten verkosto, jonka avulla rakennat kivitalon helposti ja varmasti. WePro tarjoaa hankkeen jokaiseen vaiheeseen osaavat tekijät, huippulaadukkaat materiaalit ja kustannustehokkaat, toimivat ratkaisut. Tutustu osoitteessa: www.wepro.fi

 

Kahi-talo

Kahi-harkoista syntyy hyvin ääntä eristävä, perinteinen täystiilitalo. Kahi-talojen kantava runko muurataan ohutsaumatekniikalla runkoponttiharkoista. Ponttiharkkoja käyttämällä muuraus käy joutuisasti, sillä harkot ovat isokokoisia, mittatarkkoja ja päissä olevat pontit ohjaavat harkot näppärästi paikoilleen.

Käytettävä laastisauman paksuus on vain 2 mm eikä pystysaumoissa tarvita lainkaan laastia, joten sitä kuluu vain murto-osa tavalliseen tiilimuuraukseen verrattuna. Laasti voidaan sekoittaa työpisteen vieressä porakonevispilällä, sopivan laastimäärän annostelu harkkoihin taas käy näppärästi muurauskelkalla . Pinnat ovat ponttiharkkomuurauksen jäljiltä sileitä, mikä vähentää tasoitustarvetta.

maxit_kivitalo_NietosPientalojen ulko- ja kantavissa seinissä käytetään 130 mm, kevyissä väliseinissä 85 mm leveätä Kahiharkkoa. Erityisen hyvää ääni- ja paloeristystä eristystä tavoiteltaessa, esimerkiksi pari- ja rivitalojen huoneistojen välisissä seinissä, käytetään 240 mm:n Kahiharkkoa.

Leca-talo

Leca-harkoista syntyy näyttävä kivitalo näppärästi, sillä runkoa voidaan jatkaa lähes samoilla työmenetelmillä kuin mihin Leca-perustuksissa jäätiin. Leca Design rakenteella voidaan rakentaa kestävä ja lämmin kivitalo. Harkkopaksuudella voidaan valita, rakennetaanko lämmöneristykseltään riittävä tai matalaenergiaseinä.

Leca-talon ulkoseinät käsitellään pääsääntöisesti 2- tai 3-kerrosrappauksella. Viimeksimainittua suositellaan vaikeissa olosuhteissa ja erityisesti silloin, jos halutaan varmistua, etteivät harkkoseinän saumat jää kuultamaan rappauksen alta. Vaikka lopullinen pinta asennetaan usein vasta vuoden - kahden päästä, suositellaan rakenteen paremman kuivumisen vuoksi vähintään oikaisulaastikerroksen vetämistä ennen talven tuloa.

 

Tutustu myös Weberin julkisivuratkaisuihin suomirakentaa.fi palvelussa: Weber julkisivuratkaisut

 

Weber neuvonta

Weberin kotisivuilta löytyvät ratkaisuvaihtoehdot ja selkeät rakentamisohjeet eri tilanteisiin. Neuvoa voi kysyä myös puhelimitse maksuttomasta tuoteneuvonnasta, jossa Weberin ammattilaiset päivystävät joka arkipäivä klo 8 - 16.

 

Yhteystiedot

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy

Weber, puh. 010 44 22 00. Tuoteneuvonta 010 44 22 312

Weberin kotisivuille pääset tästä: www.e-weber.fi

Weberin löydät myös Youtubesta.

 

Lue lisää Weberin Yritys Esittää -artikkeleista:

Kahi-runkoinen kivitalo

Leca® Design – edistyksellinen ratkaisu pientalon rakentamiseen

leca4

Leca logo vektoroitu opt

Yhteystiedot

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy

www.e-weber.fi

www.leca.fi

Puh. 010 44 22 00

 

 

Tuoteneuvonta:

www.wepro.fi

Puh. 010 44 22 312

(arkisin klo 8-16)

 

WeberBanneri