Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Ulkoseinä- ja julkisivuyritykset

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

tiileri

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 60 vuoden ajan. Tehtaita on olemassa kolme, joista jokaisella on oma, persoonallinen tiilimallistonsa, joten vaihtoehtojen kirjo on erittäin laaja. Lue lisää Tiileristä täältä.

leca4

Weberillä on Suomessa 12 tehdasta 10 eri paikkakunnalla, Suomessa markkinoitavat tuotteet ovat pääasiassa kotimaassa valmistettuja. Yritys valmistaa ja markkinoi rakennustuotteita ja ratkaisuja. Lue lisää Weberistä tämän linkin kautta, sekä täältä.

wienerberger

Wienerberger on yhty­mänä maailman johtava julki­sivu-, runko-, katto- ja piha­tiilien valmistaja, jolla on 243 tiilitehdasta 26 eri maassa. Wienerberger Oy Ab valmistaa ja myy poltettuja tiiliä Suomessa. Lue lisää Wienerbergeristä täältä.
tikkurila_logo

Tikkurila on osoittautunut yhdeksi rakennusalan tunnetuimmista yrityksistä, johon rakentajat ja korjaajat ovat tottuneet luottamaan. Tikkurila tarjoaa strategiansa mukaisesti kuluttajille ja ammattilaisille helppokäyttöisiä ja kestäviä ratkaisuja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen. Lue lisää Tikkurilasta täältä.

termexlogo

Termex-Eriste Oy on puukuitueristeitä valmistava perheyritys, joka on perustettu 1988 Saarijärvelle. Yrityksen tavoitteena on tuottaa rakentajille aitoa ja ekologista lämmöneristettä vaivattomasti paikalleen asennettuna tai rakentajan itse puhaltamana. Lue lisää Termexistä täältä.

cembritlogo

Cembrit Oy valmistaa, markkinoi ja kehittää kuitusementistä valmistettuja tuotteita, ollen yksi maailman suurimmista kuitusementtisten tasolevyjen valmistajista. Lue lisää Cembritistä täältä.

image001

Muotolevy Oy on vuonna 1974 perustettu yritys joka on keskittynyt rakennustuotteisiin ja -palveluihin. Lue lisää Muotolevystä täältä.