Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Cembrit ulkoseinät ja julkisivut

Käyttäjän arvio:  / 1
HuonoinParas 

Cembrit Oy valmistaa, markkinoi ja kehittää kuitusementistä valmistettuja tuotteita, ollen yksi maailman suurimmista kuitusementtisten tasolevyjen valmistajista. Yrityksen liikevaihto v. 2011 oli noin 35 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 200 henkilöä. Yrityksen tuotannosta 70 % menee vientiin. Viennin pääasiallisia kohteita ovat Pohjoismaat, Iso-Britannia, Benelux-maat, Baltian maat, Venäjä, Ranska, Yhdysvallat, Saksa, Italia, Puola ja Tšekki.

Cembrit Oy:n valmistamat levyt soveltuvat sekä uudis- että saneeraushankkeisiin. Niiden käyttökohteena ovat mm. julkisivut, väliseinät, märkätilat, sokkelit ja parvekekaiteet. Lisäksi Cembrit Oy myy aaltoprofiilisia katelevyjä. Levyjen pääasiallisena raaka-aineena käytetään sementtiä (50–70 %), selluloosaa (n. 5–15 %) ja mineraalisia täyteaineita (n. 20–40 %). Levyt eivät sisällä asbestia eivätkä kvartsia.

 

cembritjulkisivu

Cembrit julkisivulevyt

Cembrit:in kuitusementtisillä julkisivulevyillä voi toteuttaa hyvän näköisen, säänkestävän ja lähes huoltovapaan julkisivun. Levyt eivät lahoa tai homehdu vaan pysyvät näyttävinä vuodesta toiseen. Värivaihtoehtoja ja niiden toteutustapoja on useita; mattapintainen, läpivärjätty ja kuultopinnoitettu, erittäin hyvin kosteutta ja epäpuhtauksia kestävä Fusion, läpivärjätty ja pintasuojattu, elävä True, kuultopinnoitettu, ilmeikäs Edge tai peittomaalattu, eniten värivaihtoehtoja tarjoava Metro. Tarvikkeet ja kiinnitysmateriaalit ovat samoissa sävyissä kuin itse levytkin. Kaikkia tuotteita voidaan tarvittaessa myös sahata, rei’ittää ja muotoilla toiveiden mukaan.

 

Myynti

Cembrit- tuotteita saa hyvin varustettujen rautakauppojen kautta.

 

Cembritin löydät myös YouTubesta

 

 

Cembritin kotisivuille pääset tästä: www.cembrit.fi

 


Cembritistä lisää suomirakentaa.fi sivustolla:

Cembrit Kaakeliluja

Varma vedeneristys nopeasti ja edullisesti

Uudet kotimaiset Cembritin Urbannature -julkisivulevyt antavat luovuudelle tilaa

 

 

 

cembritlogo

Yhteystiedot

www.cembrit.fi

Puh. 019 287 61

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 cembrit banneri suomirakentaafi 200x800