Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Cembrit perustukset- ja alapohja

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

Cembrit Oy valmistaa, markkinoi ja kehittää kuitusementistä valmistettuja tuotteita, ollen yksi maailman suurimmista kuitusementtisten tasolevyjen valmistajista. Yrityksen liikevaihto v. 2011 oli noin 35 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 200 henkilöä. Yrityksen tuotannosta 70 % menee vientiin. Viennin pääasiallisia kohteita ovat Pohjoismaat, Iso-Britannia, Benelux-maat, Baltian maat, Venäjä, Ranska, Yhdysvallat, Saksa, Italia, Puola ja Tšekki.

Cembrit Oy:n valmistamat levyt soveltuvat sekä uudis- että saneeraushankkeisiin. Niiden käyttökohteena ovat mm. julkisivut, väliseinät, märkätilat, sokkelit ja parvekekaiteet. Lisäksi Cembrit Oy myy aaltoprofiilisia katelevyjä. Levyjen pääasiallisena raaka-aineena käytetään sementtiä (50–70 %), selluloosaa (n. 5–15 %) ja mineraalisia täyteaineita (n. 20–40 %). Levyt eivät sisällä asbestia eivätkä kvartsia.

 

cembritsokkeli

Cembrit sokkelilevyt

Luja Sokkelilevy kuiduista, sementistä ja mineraalisista täyteaineista valmistettu vahva ja säänkestävä levy. Sokkelilevyä voi käyttää esimerkiksi silloin, jos ulkoseinä lisäeristyksen tai julkisivumateriaalin vaihdon yhteydessä kasvaa ulospäin ja myös sokkelin halutaan seuraavan mukana. Levy on säänkestävä, eikä se alkalisena, sementtipohjaisena materiaalina ole altis homeelle tai hyönteisille. Levyn on perusväriltään harmaa ja soveltuu käytettäväksi sellaisenaan. Se voidaan myös myös maalata betonipinnoille soveltuvalla akrylaattilateksimaalilla tai siihen voi tehdä kivisirote- tai rappauspinnoituksen.

 

Myynti

Cembrit- tuotteita saa hyvin varustettujen rautakauppojen kautta.

Cembritin kotisivuille pääset tästä: www.cembrit.fi


Cembritistä lisää suomirakentaa.fi sivustolla:

Cembrit ulkoseinät ja julkisivut

Cembrit Kaakeliluja

Varma vedeneristys nopeasti ja edullisesti

Uudet kotimaiset Cembritin Urbannature -julkisivulevyt antavat luovuudelle tilaa

cembritlogo

Yhteystiedot

www.cembrit.fi

Puh. 019 287 61

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 cembrit banneri suomirakentaafi 200x800