Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Keittiövalmistajat

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

puustelli

Suomen johtava keittiövalmistaja on Puustelli Group Oy. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 180 milj. euroa, yritys työllistää jo yli 1500 henkilöä. Vientimaita ovat Ruotsi, Baltian maat ja Venäjä. ALL Inclusive -palvelukonseptista löytyy jokaiselle asiakkaalle sopiva vaihtoehto. Lue lisää Puustelista täältä.

 

parmalogo

Parma on ollut jo vuosikymmeniä yksi Suomen suosituimmista keittiöistä. Suosio perustuu hyvään hinta-laatusuhteeseen, trenditietoiseen mallistoon ja ammattitaitoisiin suunnittelijoihin. Parman sijainti Starkeilla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia samalla kertaa kaikki rakennus- ja remonttiprojektissa tarvittavat tuotteet ja palvelut samasta paikasta. Lue lisää Parmasta täältä.

 

petralogo

Petra-keittiömallisto on perinteitä kunnioittava, raikas, kotoisa ja viihtyisä. Petra on ylivoimaisesti Suomen ostetuin keittiömerkki, joka on maan merkittävämpien rakennusliikkeiden suosima ja kuluttajakaupassa päämyyntikanavaksi on valittu maan vahvin sisustajan, remontoijan ja rakentajan rautakauppa K-Rauta. Lue lisää Petra Keittiöistä täältä.

 

alacartelogo

A la Carte-keittiöt on Suomen suurimman keittiökalustevalmistajan Novart Oy:n kansainväliseen ilmeen ja laatutason omaava keittiöbrändi. A la Carten suunnittelutiimi ottaa vaikutteita kansainvälisistä sisustustapahtumista tarjotakseen ratkaisuja, jotka soveltuvat suomalaiseen elämänmenoon ja makumieltymyksiin. Lue lisää A la Carte-keittiöistä täältä.

 

 domus-logo

Domus-tuote on yli 60-vuotisesta kokemuksesta ja rohkeasta uuden luomisesta syntyvän tuotekehityksen tulos. Rakentajien mielestä Domus on luotettava valmistaja, jolla on laadukkaita tuotteita, hyvännäköiset kaapit ja mallisto. Lue lisää Domuksesta täältä.

 

Muita keittiövalmistajia

Logoa klikkaamalla pääset yrityksen kotisivujen keittiöosioon. 

 

ikealogo

kalustetukkulogo

top-logo

topilogo