Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

TERCA-hormit ja tulisijat

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

TERCA-hormit ja tulisijat valmistaa Wienerberger Oy Ab, joka kuuluu itävaltalaiseen Wienerberger AG konserniin, jolla on tuotantoa 24 eri maassa. Wienerberger on tunnettu TERCA-tiilistään ja Koramic-katoistaan.

Wienerbergerin TERCA-tiilet ovat kotimaista valmistetta. Tuotantolaitoksia on maassamme kaksi: v. 1928 perustettu Lappilan ja v. 1951 aloittanut Korian tehdas. Vaaleita tiiliä lukuunottamatta raaka-aineena käytetään kotimaista savea.

 terca tulisija2  

TERCA-tulisijat

Muurattu TERCA-tulisija on aina yksilöllinen tulisijaratkaisu, jossa pintamateriaali ja muoto on mahdollista valita vapaasti talon tunnelmaan ja arkkitehtuuriin sopivaksi. Lämmityskäytössä aito tiilitulisija on erinomainen, sillä massiivisen rakenteensa ansiosta se varaa hyvin lämpöä pitäen kuitenkin pintalämpötilan asumisviihtyvyyden kannalta miellyttävän alhaisena. Massiivinen tiilitulisija luovuttaa kertapoltolla lämpöä useiden päivien ajan, mikä on merkki energiatehokkuudesta. Tiilitulisija on myös hinnaltaan edullinen ja ennen kaikkea hyvä sijoitus.

terca tulisija1

TERCA-lämpösydän

Tulenkestävästä massasta valmistettu TERCA-lämpösydän on järkevä valinta silloin, kun takan tulee olla hyvin lämpöä varaava, mutta sille varattu tila on rajallinen. TERCA-lämpösydän on helppo ja nopea kasata. Sydämen kuoren voi tehdä puhtaaksimuurattuna tai tiilen päälle esim. rapattuna. Yhdessä tiilikuoren kanssa TERCA-lämpösydän toimii tehokkaana kodin lämmönlähteenä. Takkasydän-mallistosta löytyvät vaihtoehdot pikkutakasta takkaleivinuuniyhdistelmiin asti.

 

wienerberger terca piippu

Piiput

Aidoista poltetuista tiilistä muurattu savupiippu on markkinoiden energiatehokkain hormivaihtoehto, ja lisäksi se on myös edullinen. Tiilisen tulisijan ohella massiivinen tiilipiippu toimii hyvänä lämmönvaraajana, joka käyttää muista hormivaihtoehdoista poiketen myös savukaasuista saatavaa hukkalämpöä kodin lämmittämiseen, alentaen samalla myös asunnon kokonaisenergiankulutusta. Wienerbergerin kotisivuilta löytyy mm. hormilaskuri, joka auttaa piipun suunnittelussa.

 

Lue lisää Terca-tulisijojen ja -piippujen parhaista ominaisuuksista suomirakentaa.fi:ssa:

>> Tiilestä muuratut tulisijat ja savupiiput

 

Myynti

Wienerbergerin tuotteita myyvät rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ympäri Suomen.

Siirry Wienerbergerin kotisivuille tästä: www.wienerberger.fi

wienerberger

 

 Yhteystiedot

www.wienerberger.fi

Puh. 0207 489 200

 

Wienerbergerilla sinua palvelevat:

 

ETELÄ-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö- Rautakaupat, urakoitsija- ja kuluttajamyynti
Jarmo Salmenmäki

0207 489 274    GSM 040 900 5156

 

LÄNSI-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö
Keijo Laine
GSM 0400 235 268

 

KAAKKOIS-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö
Pekka Hakala
GSM 0400 840 856

 

ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö
Tero Väisänen
GSM 040 516 2506

 

 

wienerberger banneri valitsetiili