Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Maa-, pohja- ja piharakenneyritykset

tiileri

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 60 vuoden ajan. Tehtaita on olemassa kolme, joista jokaisella on oma, persoonallinen tiilimallistonsa, joten vaihtoehtojen kirjo on erittäin laaja. Lue lisää Tiileristä täältä >>>.

uponorlogo

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lue lisää Uponorista täältä >>>.

asfalttiurakointikk logo

 

Asfalttiurakointi KK Oy tarjoaa asfaltti-, maanrakennus-, kivi- ja vihertöitä pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Yrityksellä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen kokonaisurakoiden tarjoamisesta niin yksityishenkilöille kuin yrityksille, kunnille ja kaupungeille. Lue lisää Asfalttiurakointi KK:sta täältä >>>.

Benders on valmistanut pihakiviä ja muurikiviä vuodesta 2001. Tänä päivänä Bendersillä on tarjota erittäin laaja ja näyttävä valikoima erilaisia pihatuotteita. Pihakivien ohella Benders tunnetaan tiilikatoistaan. Lue lisää Bendersin pihakivituotteista täältä >>>.

asfalttiurakointikk logo

 

tiileri