Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Parma

Käyttäjän arvio:  / 0
HuonoinParas 

 

rts_tutkii_logo_pieniOmakotirakentajat kokevat Parman tuotteet laaduk­kaiksi ja hyvän näköisiksi. Lisäksi Parmaa pidetään luotettavana valmistajana ja mallistoa hyvänä. Hintamieli­kuvaltaan Parma sijoittuu keskivertohinnan tienoille. Valintaan vaikuttaa tavallista useammin hyvä suunnittelu ja hyvä myyjäpalvelu, aktiivisuus, sekä valmistajan tunnettuus ja toimitusvarmuus. Parma -keittiökaupan hinta on keskimäärin 9 500 €. Lähes kaikki Parma -keittiön ostaneet ovat tyytyväisiä hankkimiinsa keittiökalustoihin, mutta varsinkin myyjä saa hyvä arvosanan asiakastyytyväisyydessä. Parma-saneerauskohteiden keskihinta on 5 750€.

 

Parma on ollut jo vuosikymmeniä yksi Suomen suosituimmis­ta keittiöistä. Koulutetut, pitkän linjan keittiöammattilaiset yh­dessä tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden ja maan suu­rimman valmistajan kanssa pitävät huolen siitä, että Parma on laatua läpi ketjun.

parma 1

Tuotteet ja palvelut

Parma -ammattilaiselta saat keittiö-, kylpy­huone-, wc- ja säilytyskalusteet sekä kodinkoneet. Sijaintimme Starkilla tarjoaa lisäksi mahdollisuuden hankkia kaiken muunkin tarvitsemasi rakennus- tai remonttiprojektiisi. Tällaiseen palve­lukokonaisuuteen pystyy vain Parma. Nuorekkuus, laadukkuus ja helppous, sitä on Parma.

 parma 2

Yhteystiedot

Parma-keittiöt

Puh. 020 7730 730

www.parmakeittiot.fi

 

Lue lisää keittiöistä:

Puhtaan valkoisiin keittiöihin kontrasteja ja rosoisuutta.

parmalogo

 

 

 

 

Yhteystiedot

Parma-keittiöt

Puh. 020 7730 730

www.parmakeittiot.fi