Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Vesijohtoremontti nopeasti Uponor-komposiittijärjestelmällä

yritysesittaaUponor Suomi Oy:

Uponor-komposiittijärjestelmä on taloudellinen, turvallinen vaihtoehto, joka sopii sekä vanhan talon putkiremonttiin että uudisrakentamiseen. Komposiittiputki on alumiinivaipalla vahvistettu monikerroksinen muoviputki.

 

Uponor-komposiittiputkistoja käytetään yli 60 maassa ympäri maailmaa. Helpon, ilman tulitöitä tapahtuvan asennuksen ja putken valmiin pinnoitteen ansiosta järjestelmä soveltuu erityisen hyvin pinta-asennuksiin ja korjausrakentamiseen.

Jos talossasi on 20 vuotta vanhat metalliset vesiputket, kannattaa käynnistää vesiputkiston uusiminen ennen vesivahinkoa. Korroosio-ongelmat ovat erittäin yleisiä vesijohtoverkostoissa, eikä niiden syntyminen vaadi välttämättä vuosikymmeniä. Vuodon aiheuttava vaurio voi pahimmassa tapauksessa syntyä jo muutamassa vuodessa.

Korroosiolle altistuminen vaihtelee, sillä eri alueiden erilaiset vesilaadut syövyttävät putkea eri tavoin. Kova mineraalipitoinen vesi, alhainen ph-arvo ja korkea orgaanisten aineiden pitoisuus ovat kaikki korroosiota edistäviä tekijöitä.

Putkistosaneeraus alkaa pyytämällä paikkakunnan LVI-asennusliikkeeltä tarjous Uponor-komposiittijärjestelmällä toteutettavan vesijohtosaneerauksen kustannuksista ja aikataulusta.

Uponor-pientalopalvelu auttaa sopivan urakoitsijan löytämisessä. Tietoa urakoitsijoista löytyy myös internetistä osoitteesta www.pientalosaneeraus.fi

www.uponor.fi

vesijohtoremontti1vesijohtoremontti2

vesijohtoremontti3