Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Vinyyliulkoverhous uudistaa talosi kauniiksi ja kestäväksi pitkäksi aikaa

yritysesittaaVinyylitalo Oy:

www.vinyylitalo.fi

Talosi ulkoverhous on julkikuva, jonka ohikulkija saa talostasi. Vinyyliulkoverhouspaneeli on erinomainen materiaali, jolla saadaan taloon näyttävä ja kestävä ulkoverhous.

Vinyylipaneeleissa on neljätoista eri värivaihtoehtoa. Paneelit voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan. Suurille talon seinäpinnoille saadaan enemmän elävyyttä ja keveyttä, kun vaihdetaan paneloinnin suuntaa. Samalla voidaan myös käyttää eri värejä.

Vinyyliulkoverhous on helppo ja kevyt asentaa, se käy erittäin hyvin vanhan ulkovuorauksen saneeraukseen kuten myös uusiin taloihin.

Vinyyliulkoverhous on pitkäikäinen ja kestävä, sitä ei tarvitse maalata eikä huoltaa. Siihen ei myöskään tartu lika niin kuin huokoiseen puuhun. Vesitiiviinä materiaalina sen voi pestä helposti tarvittaessa vesisuihkulla.

Vinyyliulkoverhous koolataan samaan tapaan kuin lautaverhous ja alle jätetään noin 2 cm:n ilmarako, jotta seinärakenne tuulettuu verhouksen alta.

Vinyyliulkoverhous on myös paloturvallinen ja ympäristöystävällinen; vinyyli ei syty palamaan, vaan se sulaa samassa lämpötilassa, jossa puu syttyy. Vinyyli voidaan murskata ja uusiokäyttää, joten se ei kerrytä myöskään ympäristökuormaa.

vinyylitalo1