Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Tee päätös, joka lämmittää paitsi taloa, myös mieltä

Lammin Ikkuna Oy:yritysesittaa

Olitpa suunnittelemassa uuden talon rakentamista tai vanhan saneerausta, kannattaa jo hy­vissä ajoin suunnata katse oviin ja ikkunoihin. Oikeilla valinnoilla vaikutat ratkaisevasti pait­si talosi ulkonäköön, myös sen energiatalouteen, tunnelmaan ja asumisviihtyisyyteen. Oma talo on sen verran mittava investointi, että siihen kannattaa valita juuri tyyliin räätälöidyt Lammin laatuovet ja -ikkunat. Ja eipä muuta kuin nauttimaan lämmöstä, valosta ja äänet­tömyydestä.

 

Laatu on energiataloutta ja äänettömyyttä

Lammin ovet ja ikkunat pitävät lämmön sisällä ja viiman ulkona. Ne täyttävät kirkkaasti kaikkein tiukimmatkin raken­tamisen energiansäästövaatimukset.

 

Lammin Eko Watti -ikkunoiden u-ar­vo on 0.66 W/m2K ja energiankulutus E = 42 kWh/m2 vuodessa, joten Eko Watti ikkunoiden energiankulutus on alle puo­let Rakentamismääräyskokoelman (Rak­MK) mukaisten ikkunoiden kulutuksesta.

 

Energiatehokkaat ovet ja ikkunat vä­hentävät vedon tunnetta ja sitä kaut­ta myös lämmittämisen tarvetta; jo yh­den asteen lämpötilan pudotus vähentää kustannuksia jopa 5 % parantaen samalla asumismukavuutta ja yöunen laatua.

 

Laatu on kestävyyttä ja ulkonäköä

Harvoinpa tulee ajatelleeksi, kuinka suuri merkitys ovilla ja ikkunoilla on ta­lon ulkonäköön ja kokonaistunnelmaan. Ovien ja ikkunoiden on kestettävä kat­seet ja arkielämän käyttövaatimukset vuosikymmeniksi.

 

lamminikkuna1

Lammin ovilla ristimittatakuu

Kehärakenteisten ovien ainutlaatuinen jäykkä rakenne takaa ovien ristimitan säi­lymisen. Luotamme laatuumme ja myön­nämme ainoana parvekeovillemme par­haan 5 vuoden ristimittatakuun.

 

Tilaa ajoissa – pysyt aikataulussa!

Mikäpä olisi harmillisempaa kuin to­deta rakentamisen tyssäävän tavara­pulaan. Seisokit tulevat kalliiksi ja ovat täysin vältettävissä. Tilaa siis ovet ja ik­kunat jo rakennusprojektin suunnittelu­vaiheessa niin varmistat, että saat juuri oikeanlaiset tuotteet oikeaan aikaa työ­maallesi. Sitten ei muuta kuin asenta­maan ne paikoilleen myhäillen tyytyväi­syydestä, kun talon rakennusaikataulu pitää kutinsa juuri jetsulleen. Luotetta­va toimittaja on rakentajan paras kaveri.

 

Lisätietoja

www.lammin.fi

lamminlogo

 

Yhteystiedot

Lammin Ikkuna Oy

www.lammin.fi

Puh. 010 8411 700

myynti(at)lammin.fi

 

Tutustu ikkunamalleihin:

www.ikkunastudio.fi

 

Tutustu ovimalleihin:

www.ovistudio.fi