Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Uponor KOTI - remontoijan palvelut

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä.

uponorilmanvaihtoj1


Uponor KOTI

Uponor KOTI on uudenlainen verkossa toimiva LVI-palvelukokonaisuus omakotitalon rakentajalle ja remontoijalle. Verkkopalvelusta voi hankkia kaikki LVI-järjestelmät suunnittelusta asennukseen ja käytönopastukseen.

Uponor KOTI –verkkopalvelussa voi:

-tilata LVI-suunnitelman

-pyytää tarjouksen järjestelmäkohtaisesti tai koko LVI-urakasta

-seurata tarjouskäsittelyn etenemistä.

Lisäksi palveluun avautuu rakennusprojektin päätteeksi sähköinen talokansio, jossa LVI-tekniikkaan liittyvät dokumentit pysyvät tallessa.

 

Uponor KOTI tarjoaa remontoijalle seuraavanlaiset palvelut:

1. Käyttövesiremontti

Uponor KOTI -käyttövesiremontti on nopea ja vaivaton tapa uusia käyttövesiputkisto ja varmistaa hyvä juomaveden laatu. Käyttövesiremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta.

Lue lisää:

Vesijohtoremontti nopeasti Uponor-komposiittijärjestelmällä

2. Radonremontti

Radon on hajuton, mauton ja näkymätön radioaktiivinen kaasu, joka on sisäilmaan päästessään terveysriski. Radonremontti alkaa sisäilman radonmittauksella. Mittaus kestää pikalaittella pari päivää. Jos arvot ylittyvät, kannattaa taloon asentaa radonsaneerauspaketti. Radonkaasu imetään talon pohjalaatan alta pois hallitusti ja turvallisesti.

3. Jätevesiremontti

Haja-asutuksen jätevesisäädökset muuttuivat maaliskuussa 2011. Jätevesijärjestelmien on täytettävä säädösten mukainen puhdistustaso vuoden 2016 maaliskuuhun mennessä. Uponorin laajasta jäteveden puhdistamovalikoimasta löytyy ratkaisu kaikille tonteille ja puhdistustarpeille. Jätevesien puhdistamovaihtoehtoina ovat panospuhdistamo, erillisviemäröinti ja maapuhdistamot.

4. Lämmitysremontti

Uponor KOTI -lämmitysremontteja ovat vesikiertoisen patteriverkoston remontti ja vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän remontti. Uponor-komposiittiputkella uuden vesikiertoisen patteriverkoston tekeminen ja vanhan korjaaminen käy nopeasti ja siististi. Myös Uponor-lattialämmitysjärjestelmistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kohteisiin. Kun lämpö jaetaan huoneisiin vesikiertoisten pattereiden tai lattialämmitysputkien avulla, voidaan valita mikä tahansa lämmönlähde.

Lue lisää: 

Vesikiertoinen lattialämmitys lattiaremontin yhteydessä

 

Energialaskuri

Uponor KOTI -energialaskurilla voit kätevästi vertailla kuinka erilaiset talotekniset ratkaisut vaikuttavat talosi energiankulutukseen. Klikkaa Uponor KOTI –energialaskuriin tästä.

 

Uponorin kotisivuille pääset tästä: www.uponor.fi

uponorlogo

Yhteystiedot

Uponor Suomi Oy

www.uponor.fi

 

Uponor-pientalopalvelu:

P. 020 129 2020

uponor.koti(at)uponor.com

 

 uponorkoti