Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kessele

rts_tutkii_logo_pieniYritys

www.kessele.com

Pääkaupunkiseudulla toimivalla Kessele Oy:n ja Stiebel-Eltronin valikoimaan kuuluvat mm. Greenline lattialämmitysjärjestelmät, IVT maalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput ja ulkoilmalämpöpumput. Kesselen edustamien lattialämmitys- ja maalämpömerkkien markkinaosuus Uudellamaalla on noin 20 %.

Energiaa säästävät ratkaisut

Kessele_maalammitys

Yrityksen liikeideana on tuottaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä, jotka säästävät energiaa ja luontoa paremmin kuin muut järjestelmät.

Kessele on täyden palvelun lämpötalo, jonka palvelu alkaa lämmitystarpeiden selvittämisestä. Palveluun kuuluvat luonnollisesti myös suunnittelu, asennus, käyttöönotto ja huolto. Eri puolilla Uuttamaata sijaitsevissa näyttelytiloissa voi asiakas asiantuntevan opastuksen lisäksi myös nähdä, mitä  eri kokonaisuudet sisältävät ja miltä ne luonnossa näyttävät. Yhteistyö asiakkaan kanssa on tiivistä koko projektin  ajan, jo tilauksen yhteydessä asiakas saa ohjeet siitä, mitä tulee lämpöratkaisujen osalta huomioida eri rakennusvaiheiden aikana.

Nykyaikaiset lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät ovat helppokäyttöisiä, automaattisten säätölaitteiden ansiosta ei jokapäiväisessä asumisessa tarvitse juurikaan lämmitysasioista huolehtia. Perusasiat on silti hyvä tietää, joten Kesselen asiantuntijat perehdyttävät  asiakkaan myös laitteistojen käyttöön.

 

Kesselen kotisivuille pääset tästä linkistä: Kessele